Enkhuizen | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Getuigen van aanrijding gezocht

ongeluk

Enkhuizen - Een 63-jarige vrouw uit Enkhuizen is vrijdagmiddag 22 augustus rond 17.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding in haar woonplaats. De bestuurder van de auto zou doorgereden zijn. De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

De vrouw fietste vrijdagmiddag op haar elektrische fiets over de Venedie.Plotseling kwam er uit de Dijk een voertuig, die de vrouw geen voorrangverleende. De vrouw probeerde uit te wijken, maar kwam ten val op de stoep. Deautomobilist is na de aanrijding doorgereden. Het zou gaan om een blauwe automet het uiterlijk van een kleine vrachtwagen en open laadbak. Het slachtoffer isovergebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen

De politie wil graag alsnog in contact komen met de bestuurder van de auto dieis doorgereden naar de aanrijding en met overige weggebruikers of ooggetuigendie rond het tijdstip van de aanrijding voorbij de plaats van het ongeval reden.Uiteraard worden getuigen die iets hebben gezien of gehoord dat met dezeaanrijding in verband gebracht kan worden, verzocht om deze informatie met depolitie te delen. Bel 0900-8844 of 0800-7000 als u liever anoniem melding wenstte doen.
2014149744

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van aanrijding
Harderwijk

Getuigen gezocht van aanrijding
Burgum

Getuigen aanrijding gezocht
Zaandam

getuigen gezocht na aanrijding
Utrecht

Getuigen gezocht van aanrijding
Dinxperlo

Getuigen gezocht bijna-aanrijding
Heemstede

Getuigen gezocht van aanrijding
Zwolle

Getuigen gezocht aanrijding voetganger bus
Amstelveen

Doorrijden na aanrijding, getuigen gezocht
Almelo

Getuigen gezocht zware aanrijding Westpoortweg
Amsterdam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio