Man aangehouden voor overvallen supermarkten

woensdag 31 juli 2013

Enkhuizen - Een 23-jarige man uit Enkhuizen is woensdagochtend rond 10.15 uur aangehouden in Medemblik. Hij wordt verdacht van drie overvallen op supermarkten en van een poging tot een overval op de Zeeman.

Bij doorzoeking van de woning van de verdachte werden spullenaangetroffen die gebruikt werden bij de overval.

De politie deed vorige maand een getuigenoproep en brachtbeelden naar buiten van de overval die op maandagavond 3 juni. plaatsvond op deDeen aan het Koperwiekplein. Na deze overval op de Deen, vond op zaterdag 21juni. nog een overval plaats op de Albert Heijn aan de Westerstraat. Dit was dederde supermarkt in Enkhuizen die werd overvallen. De overval op de Dekamarktaan het Koperwiekplein vond op 19 maartplaats. De poging tot overval op deZeeman was op 25 januari.

Het overvallenteam kwam de verdachte op het spoor na tips naaraanleiding van de getuigenoproep en een Burgernetactie. De 23-jarige man kon naonderzoek op woensdagochtend worden aangehouden. Hij wordt deze week nogvoorgeleid bij de rechter commissaris.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enkhuizen | 112 alarmeringen Enkhuizen | Goedkoop Tanken in Enkhuizen | Supermarkten in Enkhuizen | Weerbericht Enkhuizen