Vier aanhoudingen direct na overval

maandag 26 april 2010

Maandagochtend 26 april werden rond 07.15 uur vier mannen in de leeftijd van 19, 20 en 21 jaar uit Alkmaar aangehouden op de Compagnie in Zwaag. De vier hadden rond 06.55 uur een supermarkt aan de Clarissenplaats in Enkhuizen overvallen. De overvaller drongen het gebouw binnen en bewerkten het aanwezige personeel met een stroomstootwapen.
De medewerkers werden vastgebonden, waarna de overvallers er met geld vandoor gingen. Een oplettende getuige zag de overvallers echter in een auto stappen en gaf dit door aan de politie. De auto met de overvallers kon op de Compagnie in Zwaag klem worden gereden. De vier overvallers werden aangehouden. Onderzocht wordt of zij met andere overvallen in verband kunnen worden gebracht. Overvallenteam Politie Noord-Holland Noord startte begin februari een overvallenteam om de stijging van het aantal overvallen binnen de regio tegen te gaan. Door dit team zijn tot nu toe 32 verdachten aangehouden. Heeft u informatie voor het overvallenteam? Neemt u dan contact met 0900-8844 (lokaal tarief) of bel Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Enkhuizen | 112 alarmeringen Enkhuizen | Goedkoop Tanken in Enkhuizen | Supermarkten in Enkhuizen | Weerbericht Enkhuizen